RELIGIÓ

Setmana del 8 al 12 de juny

Hola a tots i totes, com esteu?
Us recordeu que la setmana passada us vaig proposar fer un dibuix de la vostra família? D'aquelles persones que viuen amb vosaltres a casa? Doncs aquesta setmana us proposo fer un arbre genealògic! Sabeu què és? Mireu, aquí us deixo un exemple:

Aquest està fet amb fotos, i es tracta d'anar posant qui són els meus pares, qui són els pares dels meus pares (que serien els meus avis i àvies), qui són els pares dels meus avis (que serien els meus besavis), i així fins que arribeu. També podeu posar germans, cosins, tiets... tots els que càpiguen al full!
Us deixo el meu arbre genealògic. Veureu que jo en comptes de fotos he posat el nom i qui és. Vosaltres podeu fer-ho com volgueu! I després podeu enviar-me una foto a 
embarrosojimenez@ceiplurgell.com 😉Setmana del 1 al 5 de juny


Com esteu tots i totes?
Fa poc vam veure la història de la verge Maria, on ens explicava que va ser la mare del nen Jesús, i que ella tenia un pare que es deia Joaquín i una mare que es deia Ana, us recordeu?
Aquesta setmana anem a conèixer a la vostra família!

En aquest dibuix heu de dibuixar-vos a vosaltres amb la vostra família (pares, germans, avis si viuen amb vosaltres,...), totes aquelles persones que viuen a casa vostra. 
I fixeu-vos que vos he posat una frase baix que diu... "El que més m'agrada fer amb la meva família és...". Què us agrada fer a vosaltres? Segur que hi ha moltes coses! Les heu d'escriure allí baix. 
Si no podeu imprimir, podeu escriure vosaltres mateixos el títol i la frase. 
Ja sabeu que el meu correu és embarrosojimenez@ceiplurgell.com i podeu enviar-me una foto de la vostra feina. Setmana del 25 al 29 de maig

Recordeu les diferents parts de l'església que vam veure la setmana passada? Aquesta setmana us proposo que feu una manualitat, anem a construir una església!
Només heu d'escollir una de les opcions que us dono, la que més vos agradi!
- Tens blocs de construcció a casa o legos? T'animo a construir una església i enviar-me una foto per veure la teva creació artística! T'animes?

- Prefereixes fer una construcció amb bricks de cartró? També és pot! La qüestió és tenir imaginació!

- O t'agrada més dibuixar? Genial! Pots dibuixar la que tu vulguis o pintar i muntar aquests dibuixos que jo et dono! Pots escollir el que vulguis!

Endavant!


Setmana del 18 al 22 de maig

Hola, hola! Com esteu tots i totes?
Aquesta setmana us he preparat una fitxa interactiva sobre algunes parts de l'església. 
Heu de clicar a l'enllaç següent: https://es.liveworksheets.com/ep530593sp i veureu que hi ha una petita explicació sobre algunes parts de l'església i tres exercicis. Quan l'acabeu li heu de donar per enviar-me a mi els resultats al següent correu: embarrosojimenez@ceiplurgell.com. 
Espero que us agradi!

Bona setmana a tots!! 😘Setmana del 11 al 15 de maig

Hola a tots i a totes! Com esteu? 
Aprofitant que estem treballant cosetes relacionades amb la verge Maria i que sé que us agraden las manualitats, aquesta setmana us proposo fer una manualitat sobre la Verge! 
Us dono diferents idees, segons si podeu imprimir o no. Podeu agafar la que més us agradi! 

Si podeu imprimir...
Aquí us heu de dibuixar vosaltres al costat de la verge Maria, i semblarà que us heu fet una foto amb ella 😉

Si no podeu imprimir...


Us podeu fer un collar de flors, ja sigui amb material que tingueu per casa com fulls o cartolines de colors, o fulls blancs i els pinteu vosaltres,... O també podeu agafar flors i herbetes si sortiu al camp a passejar i les aferreu al vostre collar. 
I per què un collar de flors? Perquè el mes de maig també és el mes de les flors i és el regal que es fa a les imatges de la verge Maria.
També podeu fer una verge Maria amb un rotllo de paper. La podeu dibuixar i pintar en un full i després aferrar-ho.

Si us animeu a fer alguna de les manualitats, ja sabeu que podeu enviar-me una foto a embarrosojimenez@ceiplurgell.com 
Endavant i bona feina! 😘

Setmana del 4 al 8 de maig

Aquesta setmana ja hem començat el mes de maig, i aquest és el mes que dediquem a la verge Maria. Us recordeu de qui és? Segur que sí! És la mare del nen Jesús. Anem a conèixer la seva història a través d'aquest conte:
Us ha agradat? Us conto un petit secret: la veu l'ha posat una amiga meva que també es diu Maria 😉

Ara us he preparat un petit qüestionari per veure si heu escoltat ben atents i atentes la història de la mare de Jesús, a veure quantes preguntes encerteu! Heu de clicar al "Qüestionari de la verge Maria"

I per últim, us deixo uns jocs relacionats amb la història. Són un puzle i un memory. Gaudiu molt!
Puzle: https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=11ada8b31b20
Memory:  https://es.educaplay.com/recursos-educativos/5590399-la_verge_maria.html

Recordeu que podeu escriure comentaris al blog per explicar-me coses  o dir-me si hi ha algun joc que us agrada més! No oblideu posar el vostre nom! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada